woensdag , 12 juni 2024
Vliegtuigsuite

Zoover Award 2015 voor Vliegtuigsuite

Teuge, 22 april 2015 – Vliegtuigsuite is door Zoover uitgeroepen tot beste hotel van Nederland in 2015. Vandaag zijn in Utrecht de beste accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award Gold. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Winkel van Sinkel zijn prijzen voor de beste hotels, Bed & breakfasts, vakantieparken, appartementen en campings van Nederland uitgereikt.

Met een gemiddelde van 9,8 neemt het bijzondere vliegtuigsuite hotel op vliegveld Teuge de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen 4 jaar als beste uit de bus kwam.

Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer, maar wat voor één. De suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en natuurlijk een prachtig uitzicht vanuit de cockpit. Volgens bezoekers is slapen in deze oude Russische Ilyushin Il-18 een onvergetelijke ervaring: “Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch, je kijkt zo de cockpit in”.

Link:
– http://www.hotelsuites.nl/bijzondergebouw

Vliegtuigsuite