donderdag , 30 mei 2024
Texel Cinema Fly-In

Fly-In Cinema Texel uitgebreid met Drive-In

Texel, 27 april 2015 – Op 7, 8 en 9 mei 2015 wordt op Texel International Airport, in samenwerking met OutdoorCinema, voor de tweede maal een fly-in bioscoop gehouden. Als gevolg van het grote succes van vorig jaar is het evenement dit jaar uitgebreid met een drive-in bioscoop en heeft het als naam “Kiek! ’t Skéénstert!” meegekregen.

‘Kiek! ’t Skéénstert’
Het evenement is als volgt opgesplitst; één avond (9 mei) fly-in bioscoop, exclusief voor vliegers en hun vliegtuigen en twee avonden (7 en 8 mei) drive-in bioscoop. Voorafgaand aan de film kan er worden gegeten in restaurant de Horizon. Bij mooi weer wordt de barbecue aangestoken. Toch nog honger tijdens de film? Stuur een sms’je naar het restaurant en je bestelling wordt gebracht!

Wie, wat, waar, wanneer & hoe laat …
Wat: Openlucht bioscoop, met de film “Air America”
Waar: Texel International Airport
Wanneer: 7, 8 en 9 mei 2015
Wie: Vliegtuigen (9 mei). Auto’s (7 en 8 mei)
Hoe laat: open vanaf 17:30 uur, aanvang film rond 22:00 uur

Kaartverkoop
Kaartjes voor de Fly-In avond op 9 mei worden verkocht via Texel Airport. Kosten: € 25,00 per vliegtuig, inclusief landingskosten en 1 nacht stallingskosten. Kaartjes voor de film kosten € 10,00 per persoon. Voor informatie over het vliegveld, het evenement en de kaartverkoop zie: www.texelairport.nl

Kaartjes voor de Drive-In avonden kosten € 27,50 per auto (ongeacht het aantal inzittenden) en worden verkocht via de VVV van Texel. Vakantiegangers en Texelaars, die hun eigen klapstoeltje meebrengen zijn ook van harte welkom. Voor hen zijn er kaartjes te koop aan de deur voor € 10,00 (inclusief gebruik van een koptelefoon).

Lees ook: Allereerste Fly-In cinema op Texel Airport