dinsdag , 28 mei 2024
Seppe Airparc en Breda International Airport

Officiële opening Airparc en Breda International Airport

Seppe, 4 juni 2015 – Voor haar officiële opening en de ingebruikname van het onlangs aangelegde Seppe Airparc ontving Breda International Airport vandaag hoge gasten. Seppe Airparc biedt een eigen omgeving met kwalitatief hoogwaardige voorzieningen voor zakelijke luchtvaart en luchtvaartgebonden bedrijven. De eerste zeven kantoren met hangar – Fly Inn units – zijn vanaf vandaag officieel operationeel.

“Alle hangars en kantoren op deze unieke locatie zijn inmiddels al verkocht en verhuurd. Ook onze nieuwe horecagelegenheid Hangar 01 met het prachtige uitzicht op het vliegveld heeft de afgelopen weken al vele gasten mogen verwelkomen”, aldus een verklaring van een vertegenwoordiger van Breda International Airport.

Na een welkomstwoord van directeur Stef Have volgden er achtereenvolgens speeches van burgemeester Giel Janssen van de gemeente Halderberge, luchtvaartpionier Martin Schröder (ambassadeur van Seppe Airparc) en minister Henk Kamp van Economische Zaken. De minister verrichtte rond half twee de openingshandeling.

 

Link:
– Toespraak minister Kamp