dinsdag , 28 mei 2024
Wings over Holland en AMN

AMN en Wings over Holland hand in hand verder

Airport Teuge, 1 september 2015 – Het vliegtuigonderhoudsbedrijf AMN (Aircraft Maintenance Netherlands), met vestigingen op Airport Teuge en op Lelystad Airport, gaat in nauwe samenwerking met Wings over Holland op Lelystad Airport de toekomst tegemoet. Eerder deze week hebben de aandeelhouders van AMN besloten bijna de helft van de aandelen van AMN over te dragen aan Wings over Holland. 

Part 145
Twee maanden geleden leek AMN op Teuge af te stevenen op een fusie met branchegenoot IAS. Deze week is er echter voor gekozen om intensiever te gaan samenwerken met Wings over Holland en een deel van de aandelen te verkopen aan dit bedrijf op Lelystad Airport. Wings over Holland haalt daarmee een Part 145 onderhoudsorganisatie in huis.

Teuge én Lelystad
Als gevolg van de nieuwe samenwerking gaat AMN zijn activiteiten nadrukkelijker spreiden op de luchthavens Teuge en Lelystad. Dat zal er wellicht toe leiden dat AMN zich op Teuge gaat oriënteren op een nieuwe vestigingslocatie. AMN is op Teuge voorlopig nog gevestigd op het adres De Zanden 105 B, 7395 PG Teuge. Op Lelystad is AMN bereikbaar op hetzelfde adres als Wings over Holland: Emoeweg 28, 8218 PC Lelystad Airport. Meer informatie is te krijgen www.amnetherlands.nl en via www.wingsoverholland.nl.

Wings over Holland en AMN