zaterdag , 13 juli 2024
Luchthaven Rotterdam tijdelijk gesloten na harde landing vliegtuig

Luchthaven Rotterdam tijdelijk gesloten na harde landing vliegtuig

Rotterdam The Hague Airport, 1 september 2015 – Dinsdagavond is tijdens de landing een vliegtuig, van het type Beechcraft Super King Air 300, door zijn landingsgestel gezakt.

De hulpdiensten waren snel ter plaatsen. Na onderzoek zal het vliegtuig worden geborgen. Tot die tijd is de luchthaven gesloten voor het vliegverkeer. Vliegtuigen met bestemming Rotterdam zullen moeten uitwijken naar hun alternatieve bestemming.

Voor een vergroting van de foto klik je erop.

Foto: Hans-Paul Hemelaar

Dutch

De redactie van Vliegen in Nederland kiest ervoor om bij (vlieg)ongevallen en incidenten alleen over de feiten te berichten. Zij onthoudt zich van speculaties omtrent de omstandigheden en/of mogelijke toedracht. Voor verdere informatie verwijst zij naar het/de rapport(en) van de betrokken autoriteit(en). Deze zal/zullen eventueel op een later tijdstip door Vliegen in Nederland worden gepubliceerd.