dinsdag , 16 april 2024
H2H Aviation

H2H Aviation nieuwe broker voor privé- en zakelijke vliegreizen

Utrecht, 1 september 2015 – Sinds maart van dit jaar is H2H Aviation (Human 2 Human) actief als broker voor privé- en zakelijke vliegreizen. De focus ligt daarbij vooral op zoveel mogelijk rechtstreekse vluchten binnen Europa.

H2H Aviation heeft zich ten doel gesteld om de reistijd voor haar klanten, tussen (eind)bestemmingen binnen Europa, gemiddeld met minimaal 50% te verkorten. Dat is een behoorlijk ambitieuze doelstelling. Zij willen deze tijdwinst bereiken door in de eerste plaats voornamelijk gebruik te maken van regionale vliegvelden, i.p.v. de bekende grote (internationale) Europese vliegvelden. Die liggen bovendien meestal relatief ver weg van de uiteindelijke bestemming. Door regionale/lokale vliegvelden te gebruiken komen meer dan 2000 bestemmingen binnen bereik die met een rechtstreekse vlucht aangedaan kunnen worden. “In de praktijk zie je dat de bestemmingen meestal zo’n 3 uur (circa 1200 km) vliegen van de vertrekplaats liggen”, Aldus Gijs Nyst van H2H Aviation.

Een deel van de tijdwinst wordt bij het begin van de reis al verkregen uit de kortere reistijd naar de luchthaven van vertrek. Vervolgens is de inchecktijd (normaal 1 uur voor vertrektijd en soms nog langer) praktisch gelijk aan de vertrektijd. Op de kleinere regionale vliegvelden heeft men bovendien geen last van wachtrijen bij de paspoortcontrole of security. Het vliegveld van aankomst ligt in de regel dichter bij de eindbestemming en dus wordt ook hier weer een aanzienlijke tijdwinst behaald.

Gijs Nyst van H2H Aviation over stressvrij reizen en persoonlijke aandacht
“H2H Aviation biedt haar klanten een stressvrij – maar bovenal efficiënt – reisalternatief. Dit doen we door onze klanten alle logistieke zaken van het reizen uit handen te nemen. Wacht- en transfertijden worden tot een minimum beperkt, doordat de gecharterde vliegtuigen vertrekken van en aankomen op, regionale vliegvelden.”

Redelijke prijzen
Door een innovatieve bedrijfsstructuur en een strakke kostenbeheersing kan H2H haar diensten aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Klanten vliegen in sommige gevallen al vanaf € 225 per persoon, per vlieguur (= ongeveer gelijk aan een afstand van circa 400 km) naar hun bestemming. “Dit prijsniveau is vergelijkbaar met de reguliere ticketprijzen van de grote luchtvaartmaatschappijen zoals: KLM, Air France, British Airways en Lufthansa, maar dan zonder de tijdwinst”, besluit Nyst.

H2H Aviation