woensdag , 24 april 2024
Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal opnieuw winnaar TripAdvisor Certificate of Excellence

Roosendaal, 3 september 2015 – Indoor Skydive Roosendaal heeft dit jaar voor de tweede keer op rij het Certificate of Excellence van TripAdvisor in de wacht weten te slepen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die consequent uitmuntende beoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Indoor Skydive Roosendaal bewijst met dit certificaat tot het topsegment van de vermelde bedrijven op TripAdvisor te behoren.

Om in aanmerking te komen voor het Certificate of Excellence moet de minimale algemene waardering van een bedrijf 4 van de 5 sterren zijn, maar TripAdvisor kijkt ook naar andere aspecten van de beoordelingen. Zo wordt er ook naar de kwantiteit en recentheid van de beoordelingen gekeken. Bedrijven die 5 jaar op rij het certificaat toegekend krijgen, treden toe tot de Hall of Fame.

Gastvrijheid staat bij Indoor Skydive Roosendaal voorop en zit zelfs in de missie en visie van het bedrijf verwerkt. “Het opnieuw winnen van het Certificate of Excellence maakt ons als team van Indoor Skydive Roosendaal erg trots. We willen dan ook iedereen bedanken die in het verleden de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten op TripAdvisor en we willen onze nieuwe bezoekers aanmoedigen dit ook te doen”, aldus algemeen directeur Nicky Broos.

Links:
TripAdvisor
Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal