woensdag , 29 mei 2024
Beek for Speed

Beek for Speed 2015

Maastricht Aachen Airport, 4 september 2015 – Voor het derde achtereenvolgende jaar krijgt het familie-evenement Beek for Speed ook dit jaar weer een vervolg met een geweldig snel programma op de grond en in de lucht.

Niet te missen voor alle liefhebbers van snelheid en luchtvaart. Het evenement vindt plaats op vliegveld Beek (Maastricht Aachen Airport) op zondag 20 september van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma omvat vliegelementen en -shows, een uitgebreid doorlopend grondprogramma en een randprogramma voor jong en oud, voor een hele dag beleving.

Luchtprogramma
In de lucht verwelkomen we dit jaar o.a. de wereldberoemde vrouwelijke stuntvlieger Melissa Pemberton uit de Verenigde Staten, de Pitt Special Airshow, de Dutch Rush Sukhoi 26MX aerobatic en het Engelse Team Raven met 5 RV-8 toestellen. Verder de Nederlandse Catalina en natuurlijk mag de indrukwekkende demo van de Apache helikopter van de Nederlandse luchtmacht niet ontbreken.

Klik hier voor het actuele luchtprogramma

Grondprogramma
Het grondprogramma is deze keer verdeeld over maar liefst 2 arena’s. Wat dacht u van de Engelse stuntrijders Terry Grant en Paul Swift van TopGear, ieder met hun eigen unieke show.  Alex van de Broek presenteert zijn motor-trialshow en de kampioen fietstrial Patrick Smit verzorgt meerdere trialshows. Boy van Geleen verzorgt freestyle, backflip en auto-drifting met supermoto. Rally auto’s uit de Slowly Sideways waaronder een Ford Anglia uit 1961 driften over het platform. Minibikes racen in de arena en Udo Zaunbrecher verrast ons met zijn kartshow. U bent ook getuige van een groot aantal Porsches en andere classic cars  die hun topsnelheid proberen te halen op de landingsbaan van de luchthaven. De Porsches en Classic Mobiles (o.a. Bugatti en Ferrari) kunt u ook bekijken op het platform tijdens de show.

Open dag luchtvaartgerelateerde bedrijven
Het programma geeft de bezoekers bovendien de kans om binnen te kijken bij luchtvaart gerelateerde bedrijven zoals Samco vliegtuigonderhoud en Leeuwenborgh Opleidingen, met de mogelijkheid om zelf in een F16 te zitten. Verder is er een groot horecaplein met live muziek en zijn er leuke attracties voor kinderen, waaronder quads en een BMX kidsparcours.

Klik hier voor het actuele grondprogramma

Tickets
Het aantal tickets voor Beek for Speed is beperkt, maar u heeft vanaf nu de kans om u te verzekeren van toegang door een of meer tickets te kopen. De toegang per persoon vanaf 13 jaar bedraagt slechts € 7,50 en kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding van een betalende volwassene gratis toegang op dit familie-evenement.

Tickets kunt u ONLINE BESTELLEN maar zijn ook te koop bij de VVV Limburgwinkels in Heerlen, Sittard, Valkenburg, Gulpen en Vaals of de VVV servicepunten in Beek, Echt, Stein, Geleen, Meerssen, Eijsden, Margraten, Epen, Noorbeek, Oirsbeek, Schinveld, Nuth, Voerendaal, Landgraaf, Simpelveld, Vaals en Kerkrade.

Beek for Speed