donderdag , 25 juli 2024
KLM Open

Put je ‘werelddeal’ op het KLM Open

Schiphol, 9 september 2015 – Morgen start voor de twaalfde keer op rij het KLM Open. Tijdens het vierdaagse golfevenement in Zandvoort komen grote namen als Tom Watson, Jose Miguel Jimenez, Martin Kaymer en Joost Luiten in actie.

Van donderdag 10 tot en met zondag 13 september komen de golfers van de European Tour weer naar Zandvoort voor het KLM Open. Het toernooi op de Kennemer Golf & Country Club wordt voor de twaalfde keer op rij door KLM georganiseerd. Met een tussenstop is het al de 22e keer dat KLM haar naam aan het toernooi verbindt. Volgend jaar wordt het evenement verplaatst naar ‘The Dutch’ in Spijk.

Tijdens het KLM Open organiseert KLM diverse seminars voor haar relaties, variërend van Nederlandse ondernemers tot Chinese zakenrelaties woonachtig en werkzaam in Nederland. “Een derde van onze frequent flyers beoefent golf of is er in geïnteresseerd. Het toernooi biedt KLM het platform om in een informele sfeer de dialoog aan te gaan met onze business-partners en klanten”, aldus Harm Kreulen, directeur KLM Nederland.

Put je ‘werelddeal’
Bezoekers kunnen op het ‘KLM Square’ hun favoriete ‘werelddeal putten’ en daarmee kans maken op twee tickets naar een van de vele bestemmingen, zoals Bonaire en Curaçao. Op de vrijdag, zaterdag en zondag verzorgt illusionist Victor Mids een optreden op het KLM Square.

Voordelige toegangsprijzen
Op donderdag en vrijdag kunnen studenten en NGF-leden in de categorie 65-plus al voor 10 euro naar het KLM Open. Voor families wordt dit jaar per dag een speciaal tarief gehanteerd. Zo kan een familie op donderdag al een kaart aanschaffen voor slechts 30 euro.

Voor meer informatie: www.klmopen.nl

https://youtu.be/vHww6uGRss4