woensdag , 29 mei 2024
Vliegveld Oostwold

Open Hangar Day vliegveld Oostwold

Oostwold, 15 september 2015 – De historische vliegtuigen en de modernere vliegtuigen die vliegveld Oostwold als basis hebben, zijn zaterdag tijdens de Open Hangar Day van dichtbij te bezichtigen, o.a. de P51-D Mustang Damn Yankee, de Harvard AT-6 en de Boeing Stearman.

In de onderhoudshangaar zijn er de hele dag demonstraties van onderhoud en restauratie van vliegtuigen. Een doorlopende presentatie laat unieke beelden zien van de restauratie van de Piper Cub PH-TOM. Ons vliegveldrestaurant Hangar 28 moet u zeker niet overslaan. Niet alleen voor koffie en een plak Groninger poffert, maar ook voor de aankleding die de geschiedenis van Vliegbedrijf Tom van der Meulen vertelt en de passie van haar eigenaar laat zien.

Er is een fotopuzzeltocht voor de jongere bezoekers. Wie de puzzel gemaakt heeft krijgt een echte cap van de Oostwold Airshow 2015 (zolang de voorraad strekt. Bij mooie weer geniet u vanaf het terras van de vliegtuigen en kunt u instappen voor een rondvlucht boven het Oldambt (€ 35,00 per persoon), 10.00-16.00 uur, gratis toegang: Vliegveld Oostwold, Polderweg 28, Oostwold Oldambt.

Link:
– www.oostwold-airport.nl

Foto:
– Fun Zeegers – www.hot-shots.nl