dinsdag , 28 mei 2024

KLM lanceert Unboxing Movie Boeing 787 Dreamliner

Amstelveen, 27 november 2015 – KLM heeft een ludieke unboxing movie gelanceerd, met in de hoofdrol haar nieuwe vliegtuig: de Boeing 787 Dreamliner. In deze korte film is te zien hoe de Boeing 787 Dreamliner als het ware “uitgepakt” wordt. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die haar nieuwste aanwinst op deze manier presenteert.

Unboxing is het fenomeen waarbij het uitpakken van producten of pakketjes gefilmd wordt om dit vervolgens te delen via social media. Deze manier van pakketjes openen is momenteel uitermate populair, vooral wanneer het de nieuwste technologische speeltjes betreft, zoals telefoons en robots. KLM doet mee met deze trend en heeft in deze film haar gloednieuwe Boeing 787 Dreamliner unboxed. Met de hangar als box, wordt vervolgens het gehele vliegtuig onthuld.

De Boeing 787 Dreamliner is in november toegevoegd aan de vloot van KLM. De eerste commerciële vlucht vond op maandag 23 november plaats, met als bestemming Abu Dhabi/Bahrein. De Boeing 787 Dreamliner is de eerste van de in totaal eenentwintig vliegtuigen die KLM in gebruik gaat nemen.