vrijdag , 12 april 2024
KLM

KLM start dienstregeling naar Salt Lake City en Ibiza

Amstelveen, 15 december 2015 – Komend jaar breidt KLM de dienstregeling uit met vluchten naar Salt Lake City in de Verenigde Staten. Daarnaast voert KLM in het zomerseizoen gedurende een periode van acht weken vluchten uit naar het Spaanse eiland Ibiza.

Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland:
“Het netwerk van KLM blijft zich positief en verder ontwikkelen met meer capaciteit en prachtige nieuwe bestemmingen. Afgelopen week voegde KLM vijf nieuwe Europese bestemmingen toe, nu komen daar Ibiza en Salt Lake City bij. Met deze 2 nieuwste bestemmingen worden wederom een groter stuk van zowel de zakelijke als de vrijetijdsmarkt bediend.”

Vluchtschema naar Ibiza (plaatselijke tijden)

  • Vertrek vanuit Amsterdam 14.05 uur – aankomst in Ibiza 16.40 uur;
  • Vertrek vanuit Ibiza 17.30 uur – aankomst in Amsterdam 20.10 uur;
  • Type toestel: Boeing 737-700.

De KLM vluchten naar Ibiza in het zomerseizoen zijn een aanvulling op de bestaande Transavia vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam naar het Spaanse eiland.