donderdag , 25 juli 2024

Samenwerking Maastricht Airport en Fly Aeolus

Maastricht – 22 december 2015 – Maastricht Aachen Airport en Private Air Service Fly Aeolus bundelen krachten per januari 2016. Het toegankelijker maken van de regio Limburg – zowel voor personen als bedrijven – is het gezamenlijke doel van Fly Aeolus en Maastricht Aachen Airport.

Fly Aeolus kan op aanvraag nieuwe bestemmingen aanvliegen vanaf Maastricht Aachen Airport, waardoor de Euregio Maas-Rijn toegankelijker wordt. Beide partijen zien grote voordelen in deze samenwerking en gaan ervan uit dat de zelf te bepalen bestemmingen perfect zullen aansluiten op het huidige aanbod vanaf Maastricht Aachen Airport.

Wie is Maastricht Aachen Airport?
Maastricht Aachen Airport is gericht op het transport van passagiers en vracht. In 2011 werd ze aangeduid als luchthaven van nationaal belang in een luchtvaartnota van de Nederlandse rijksoverheid. Samen met luchtvaartmaatschappijen wordt er continu gewerkt aan het toevoegen van nieuwe routes aan het netwerk. Deze bestemmingen sluiten naadloos aan bij de wensen van de Euregio Maas-Rijn. De luchthaven wil de inwoners en bedrijven in de Euregio een grote keuze aan diensten vanaf ‘hun’ vliegveld aanbieden. Maastricht Aachen Airport streeft daarnaast naar een complete dienstverlening op het gebied van private en business aviation vanuit het nieuwe Jetcenter op de luchthaven.

Wie is Fly Aeolus?
Fly Aeolus biedt een nieuwe vorm van betaalbaar privé-luchtvervoer aan. Met Fly Aeolus kan de reiziger zelf bepalen wanneer en waarheen hij wil vliegen in Noordwest-Europa. Vanaf Maastricht Aachen Airport zijn belangrijke steden als Londen, Berlijn of München in minder dan twee uur bereikbaar. Fly Aeolus levert de flexibiliteit van een privévliegtuig, maar dat tegen de helft van de prijs. Daarnaast landt Fly Aeolus altijd dichter bij de uiteindelijke bestemming, waardoor de uiteindelijke reistijd tot wel de helft wordt verkort.

Links:
– www.maa.nl
www.flyaeolus.com