woensdag , 24 april 2024

Corendon Airlines lanceert nieuwe veiligheidsvideo

Lijnden 19 januari 2016 – Vandaag heeft Corendon Airlines zijn nieuwe video met veiligheidsinstructies gelanceerd. In een 285 seconden durende reis door Turkije wordt de kijker op een originele manier door de noodzakelijke veiligheidsinstructies geloodst.

Yıldıray Karaer, mede-oprichter van de Corendon Toerisme Groep en zakenpartner van Atilay Uslu, licht de video toe: “De veiligheidsdemonstraties aan boord worden vaak geassocieerd met saaie, kleurloze instructies. Met deze film willen we de kijker op een speelse manier informeren over veiligheid aan boord zodat hij tot het eind geboeid blijft. Dat doen we met een reis langs acht verschillende bestemmingen waarbij ook alternatieve streken zoals Cappadocië, Alaçatı, en Belek aan bod komen. De film laat zien dat Turkije een prachtig vakantieland is voor elke leeftijd met tal van aantrekkelijke vakantiemogelijkheden.”

De film is gemaakt door het publiciteitsbedrijf ID Istanbul en werd geregisseerd door Alican Zeren. De opnamen van de film “285 Saniyede Türkiye Macerası” (285 seconden op reis in Turkije) hebben 2 maanden geduurd. Een team van 95 personen heeft aan de productie meegewerkt.

Corendon