zaterdag , 18 mei 2024
Flyinggroup opent hangar op Brussels Airport

Flyinggroup opent hangar op Brussels Airport

Antwerpen 24, mei 2016 – Na de opening van een nieuw commercieel kantoor in de General Aviation Terminal op Brussels Airport neemt FLYINGGROUP volgende maand een hangar van meer dan 4000 m² in gebruik aangevuld met 3000 m² apron parking. In de hangar zullen zakenjets van verschillend formaat geparkeerd kunnen worden, tot zelfs biz-liners. 

“De beschikbaarheid van een eigen hangar is een belangrijke troef om vliegtuigmanagement diensten te kunnen aanbieden op Brussels Airport”, zegt Johan Van Lokeren, CEO. “Dit is een belangrijke stap in het versterken van onze aanwezigheid in Brussel. “

De hangar en tarmac zullen gebruikt worden voor het stationeren van in Brussel gebaseerde toestellen maar ook voor het stallen van bezoekende vliegtuigen die de luchthaven aandoen op een ad-hoc basis.

Voor afhandeling werkt Flyinggroup samen met Aviapartner dat vorig jaar een nieuwe terminal voor General Aviation in gebruik nam op Brussels Airport.

Link:
– www.flyinggroup.aero