vrijdag , 12 april 2024
Madurodam KLM

KLM Boeing 787 Dreamliner in Madurodam

Amstelveen, 4 juli 2016 – De luchthaven van Madurodam is weer helemaal up to date. KLM heeft vandaag haar MD11 miniatuur in Madurodam vervangen door een Boeing 787 Dreamliner. Omdat KLM in 2014 definitief afscheid heeft genomen van alle MD11’s in haar vloot, vervangt KLM vandaag ook haar miniatuur in Madurodam.

De miniatuur Dreamliner is gloednieuw en precies nagebouwd en gespoten zoals haar grote zus. Het toestel op Madurodam heeft een lengte van 2,60 meter en werd onthuld door de 15-jarige Julia van Sminia (locoburgemeester van Madurodam), Frank Houben (Brand & Marketing Communication Director bij KLM) en Vincent Knoops (Delegate to the board bij KLM) .

Over Boeing 787 Dreamliner
In de KLM-vloot is de Boeing 787 Dreamliner de opvolger van de MD11. Afgelopen woensdag ontving KLM haar zesde exemplaar met de naam “Mimosa”. In totaal neemt KLM 21 Dreamliners in gebruik. Alle Dreamliners worden vernoemd naar bloemen; een typisch Nederlands exportproduct dat daarmee uitstekend bij KLM past.

Link:
– www.madurodam.nl

Madurodam KLM