vrijdag , 21 juni 2024
easyJet

Easyjet en GAir Training Centre maken nieuw partnerschap bekend

Lelystad, 6 juli 2016 – GAir Training Centre, een 37-jarige internationale pilotenopleiding, is geselecteerd door easyJet, een van Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, om top-end piloten te leveren als toekomstige first-officers en Captains. De luchtvaartmaatschappij zal om het nieuwe partnerschap te beginnen, studenten uitnodigen voor een assesment, gericht op het aannemen van de afgestudeerden van G Air Training Centre.

De eerste ronde van de selectie vond plaats in Training Centre G Air in Ponte de Sor, Portugal en in het hoofdkantoor van easyJet in Luton gedurende de maand juni. Geselecteerde G Air piloten zullen hun training starten met easyJet in oktober aanstaande.

Ana Vasques, President van G Air Training Centre: “We zijn er trots op dat easyJet G Air heeft gekozen als partner in het trainen van toekomsige piloten. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze opleiding onze afgestudeerden de mogelijkheid geeft om als first officer en toekomstige Captain voor easyJet te beginnen. Dit nieuwe partnerschap bevestigt niet alleen de training kwaliteit van onze afgestudeerden, maar ook wereldwijde erkenning in onze groei en opleidingen. ”

José Lopes, Commercial Director van easyJet voor Spanje en Portugal: “We zijn verheugd te melden dat we de samenwerking met G Air zijn aangegaan en kijken uit naar de assesment en de beoordeling van G Air studenten en afgestudeerde piloten. Wij zien deze samenwerking met G Air als een belangrijk onderdeel van onze lange termijn strategie om Portugal oranje te kleuren, nu ons netwerk, onze bemande bases en trainingsfaciliteiten in Portugal toenemen “.

G Air Training Centre is een vliegschool voor verkeersvliegers met meer dan 37 jaar ervaring. G Air is al jaren marktleider in Portugal en heeft locaties en vertegenwoordigers in Dubai, Italie, Spanje, Nederland en Verenigd Koninkrijk. G Air Training Centre heeft in Portugal een trainings centre in Cascais Aerodrome en een uniek internationaal training centre in Ponte de Sor, met een capaciteit om meer dan 400 piloten per jaar te trainen in uitstekende condities voor de praktijk fase van de opleiding.

Gedurende de jaren heeft G Air Training Centre duizenden luchtvaart professionals opgeleid die nu werkzaam zijn in grote luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. G Air heeft belangrijke partnerships opgezet met belangrijke spelers in de luchtvaart, zoals: Boeing, Emirates, Air Arabia en belangrijke samenwerkingsovereenkomsten opgezet met nationale en internationale Luchtvaart Universiteiten.

EasyJet is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij, werkzaam op meer dan 800 routes verdeeld over meer dan 30 landen met een vloot met meer dan 240 Airbus vliegtuigen. EasyJet heeft meer dan 10,000 medewerkers in dienst waarvan 2,300 piloten en 5,000 medewerkers werkzaam als cabine personeel. easyJet vliegt meer dan 70 miljoen passagiers per jaar.

Link:
– www.gairg.com