woensdag , 29 mei 2024

KLM vliegt Nederlandse topatleten naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro

Amstelveen, 29 juli 2016 – KLM vliegt vandaag 78 topatleten met KLM’s unieke in oranje uitgevoerde Boeing 777 naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro die van 5 tot en met 21 augustus plaatsvinden. Het Olympisch team vertrok vandaag om 11.00 uur vanaf Schiphol voor een rechtstreekse vlucht naar Rio de Janeiro, waar van 5 tot en met 21 augustus de Olympische Spelen worden gehouden.

Captain Michiel Overvest en zijn bemanning ontvingen het Olympisch team aan boord en wenste hen mooie en sportieve wedstrijden toe met veel onvergetelijke herinneringen en uiteraard veel medailles. KLM verzorgt met het speciale oranje toestel op 22 augustus de medaillevlucht voor de Nederlandse Olympische sporters terug naar Amsterdam.

Volg berichtgeving via #OranjeBoven