dinsdag , 16 april 2024

Paramotorvlieger verongelukt bij Zeewolde

Zeewolde, 30 juli 2016 – Zaterdagmiddag is er een paramotorvlieger verongelukt ter hoogte van de Winkelweg in Zeewolde. Over de toedracht is op dit moment nog niets bekend. Volgens ooggetuigen zou de vlieger met zijn paramotor loodrecht naar beneden zijn gekomen, waarbij hij vrijwel zeker meteen zou zijn overleden.

Politie en traumahelikopter waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen. Ook zouden er meerdere ambulances op de plaats van het ongeval aanwezig zijn. Een eerste onderzoek wordt door de politie ter plaatse uitgevoerd.

De redactie van Vliegen in Nederland kiest ervoor om bij (vlieg)ongevallen en incidenten alleen over de feiten te berichten. Zij onthoudt zich van speculaties omtrent de omstandigheden en/of mogelijke toedracht. Voor verdere informatie verwijst zij naar het/de rapport(en) van de betrokken autoriteit(en). Deze zal/zullen eventueel op een later tijdstip door Vliegen in Nederland worden gepubliceerd.

Fotografie: GinoPress