vrijdag , 24 mei 2024
AIS flight academy

Piloten recruitment AIS Airlines

Lelystad, 31 augustus 2016 – Lelystad-Airport staat op het punt om open te gaan voor de grote luchtvaart. Vanaf 2018 verwacht men al te gaan vertrekken met de eerste commerciële vluchten naar vakantiebestemmingen.

AIS Airlines, gevestigd op Lelystad-Airport, bevindt zich midden in deze groei en zorgt op haar beurt nu al voor veel werkgelegenheid op deze groeiende luchthaven.

Door de ontwikkelingen op luchthaven Lelystad is de weg geplaveid voor AIS Airlines om grotere machines in de vloot op te nemen waarbij wordt gedoeld op de Boeing 737. De luchtvaartmaatschappij voert al enige jaren lijndiensten uit binnen europa met name in het regionale verkeer.

Nicole Scheffer, CCO AIS Flight Academy:
“Door de snelgroeiende vloot heeft AIS Airlines een tekort aan piloten. Een groot deel van de AIS Airlines crew bestaat momenteel uit buitenlandse piloten, reden hiervoor is dat het moeilijk is om ervaren Nederlandse piloten te vinden. Daarom organiseren wij maandag 19 september een piloten recruitment dag.”

AIS Airlines Cadetship
Onlangs lanceerde AIS Airlines in samenwerking met AIS Flightacademy het AIS Cadetship. AIS Airlines investeert via deze constructie in haar toekomstige piloten. Hierdoor is de opleiding tot verkeersvlieger toegankelijker voor een breder publiek en kan AIS Airlines het niveau van haar toekomstige werknemers hooghouden.

Vermijden financieel risico voor aspirant piloten
Door het AIS Cadetship wordt een groot financieel risico vermeden voor de aspirant vlieger. Na het behalen van de theorie wordt bij goed gevolg een opleiding/arbeidscontract geboden bij AIS Airlines waardoor de kandidaat meteen bij AIS Airlines een vliegbaan heeft als verkeersvlieger met een markconform salaris.

Recruitment dag
Maandag 19 september zal de recruitment dag plaatsvinden.
 Aanmeldingen kunnen t/m maandag 12 september onder begeleiding van CV en motivatie naar careers@aisairlines.com worden gestuurd. Na een voorselectie zullen geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor deze dag.

Links:
– www.aisflightacademy.com
– www.aisairlines.com

AIS Airlines