dinsdag , 28 mei 2024

KLM schort haar vluchten naar Caïro op

Amstelveen, 14 september 2016 – Vanwege economische redenen heeft KLM besloten om per 8 januari 2017 tijdelijk te stoppen met haar vluchten op Caïro, Egypte. De devaluatie van de Egyptische Pond en het besluit van de Centrale Bank van Egypte om restricties op te leggen bij het overmaken van buitenlandse valuta vanuit Egypte hebben een negatief effect op de resultaten van KLM. 

De voorlopig laatste vlucht zal vertrekken vanuit Amsterdam op 6 januari 2017 en de terugvlucht zal op 7 januari 2017 landen op Amsterdam. Na stopzetting van deze route door KLM blijft Air France-KLM aanwezig op Caïro met 6 wekelijkse vluchten vanuit Parijs met Air France. Passagiers met een reservering voor een vlucht van Amsterdam naar Caïro en vice versa worden na 8 januari 2017 naar het meest geschikte alternatief omgeboekt.