vrijdag , 12 april 2024
Hoogvliegersdag op Vliegveld Hilversum

Gezellige Hoogvliegersdag op Vliegveld Hilversum

Hilversum, 17 september 2016 – Op Vliegveld Hilversum vindt vandaag weer een speciale dag voor zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud) plaats. De Stichting Hoogvliegers heeft in samenwerking met verschillende partijen op het vliegveld weer gezorgd voor een geweldige leuke dag, ditmaal met een wat intiemer karakter.

Iedereen heeft het er weer reuze naar zijn zin en niemand hoeft zicht te vervelen. Lekker vliegen, een toertje met een dikke Bentley cabrio of een hele stoere Donkervoort maken. Ook de helden van de brandweer zijn weer present en de brandweerspuit draait overuren. Enkele hele dikke trucks zorgen ook nog voor het nodige spektakel. Het is bovendien prima weer. Kortom het is een blijde dag voor de Hoogvliegers. De lach op de gezichten van de kinderen (maar ook op die van de ouders en de vrijwilligers) spreekt  boekdelen. Ga anders even kijken en deel in het plezier en de leuke sfeer.

Links:
Stichting Hoogvliegers
– www.ehhv.nl