dinsdag , 28 mei 2024

KLM gaat vliegen op London City

Amstelveen, 2 oktober 2016 – Na een onderbreking van bijna 8 jaar gaat KLM per februari 2017 weer vliegen op London City. KLM start met een dagelijkse vlucht en bouwt de frequentie in de weken daarna op tot vier vluchten per dag op werkdagen en één tot twee dagelijkse vluchten in het weekend.

London City is de 17e bestemming in het Verenigd Koninkrijk en is de 79e Europese bestemming die KLM rechtstreeks vanuit Amsterdam uitvoert. London City, als zakendistrict, onderstreept het grote belang van het Verenigd Koninkrijk voor het netwerk van KLM.

Boet Kreiken – Managing Director KLM Cityhopper:
“KLM versterkt opnieuw haar Europese netwerk door weer zelf op London City te gaan vliegen. Vanaf nu kunnen passagiers ook op deze route genieten van alle voordelen van KLM services en digitale producten. De vluchtschema’s zijn zeer aantrekkelijk voor de zakelijke reiziger.”

De vluchten worden uitgevoerd door KLM Cityhopper met een Embraer 190, waarin plaats is voor 100 passagiers. Naast deze mogelijkheid, biedt KLM haar passagiers ook verschillende directe vluchten aan in samenwerking met CityJet, ook vanaf Rotterdam.