maandag , 15 april 2024
Oostwold Airshow

Oostwold Airshow 2017

Oostwold, 17 november 2016 – Op 4 en 5 juni, 1e en 2e Pinksterdag 2017, vindt de negende editie plaats van de Oostwold Airshow. Opnieuw twee dagen vol show en vermaak op vaak letterlijk hoog niveau.

De keuze vorig jaar om voor het eerst een tweedaags evenement te organiseren pakte meteen goed uit. Met ruim 20.000 betalende bezoekers is de Oostwold Airshow uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart.

Het vliegprogramma, de static display en alle randactiviteiten waaronder de airmarket vormen een perfecte combinatie voor jong en oud. Ook zullen ruim zeventig re-enactors de geschiedenis van het leven in een militair kamp uit de Tweede Wereldoorlog gaan uitbeelden.

De organisatie heeft inmiddels de eerste plannen voor 2017 besproken. Voor de invulling van de airshow wordt nadrukkelijk in oostelijke richting gekeken. Verdere details kunnen nog niet bekend gemaakt worden maar het streven is er op gericht een aantal voor Oostwold ‘nieuwe’ warbirds te presenteren. De static display en luchtvaartmarkt op het middenterrein moeten een nog prominentere plek en invulling gaan krijgen.

De Oostwold Airshow heeft zeker in de wereld van de luchtvaartenthousiasten een goede naam opgebouwd juist vanwege de ongedwongen sfeer en het feit dat je de vliegtuigen bijna kunt aanraken. De combinatie van warbirds en moderne hedendaagse vliegtuigen blijkt eveneens een schot in de roos.

Het programma op beide dagen begint om 12.00 uur. Binnenkort wordt er meer bekend over deelnemers en programma.

Link: 
– www.oostwold-airshow.nl