donderdag , 25 juli 2024
avion-sim

AVION Simulators genomineerd als ‘meest succesvolle bedrijf van Nederland’

Nieuw-Vennep, 8 januari 2017 – De Nederlandse flight simulator-producent AVION Simulators is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award. Dat is bekend gemaakt door het NBSA Instituut in Rotterdam. Daarmee is AVION Simulators één stap verwijderd van de finale, waarin ‘Het meest succesvolle bedrijf van Nederland’ wordt gekozen. Nu is het Nederlands publiek aan zet. Dat wordt uitgenodigd om met een gratis sms-bericht te stemmen op AVION Simulators.

Nationale Business Succes Award
Het bedrijf dat de Nationale Business Succes Award wint, ontvangt uit handen van voormalig premier Jan Peter Balkenende de Award en een bedrag van € 100.000. Het Nederlands publiek wordt uitgenodigd om te stemmen voor AVION Simulators. Dat kan door tussen zondag 8 januari 14.00 uur en zondag 15 januari 14.00 uur gratis te sms-en: NBSA 4324 naar het telefoonnummer 4422. AVION Simulators is alle SMS-ers dankbaar voor hun stem!

Nederlandse simulator; internationale allure
Het Nederlandse bedrijf AVION Simulators bouwt nieuwe types professionele flight simulators voor de snel groeiende internationale markt van pilotenopleidingen. Deze nieuwe flight simulators van AVION zijn duurzamer, lichter, veelzijdiger, kleiner en voordeliger dan die van de concurrenten. De flight simulators zijn flexibel, onder andere omdat alle elektronica en overige voorzieningen  – inclusief air conditioning, de toegangstrap en alle computersystemen – zich bevinden onder de cockpit van de flight simulator. Daardoor kan de flight simulator binnen enkele dagen bij een klant worden geplaatst, waarbij de opbouw van concurrerende simulatoren vaak weken of maanden kost.

Groen(st)e simulatortrainingen
De simulatoren van AVION Simulators zijn verreweg de meest duurzame op de internationale markt. Ze worden optioneel aangeboden in een volledig klimaatneutrale huisvesting, waardoor het gebruik van de simulator CO²-neutraal plaatsvindt. Desondanks zijn de simulators van AVION de lichtste op de markt. Diverse internationale klanten hebben dan ook al exemplaren besteld, nog voordat het prototype is voltooid.

Innoverende pilotenopleiding

AVION Simulators B.V. is opgericht in 2015 en behoort tot de Nederlandse AVION Group. Deze jonge luchtvaartgroep is gespecialiseerd in alle aspecten van de professionele pilotenopleiding. Andere onderdelen van de AVION Group zijn AVION Training, een flight academy op Maastricht-Aachen Airport; AVION Cadet, een innoverende financier van de opleiding van piloten en AVION Lease, dat airlines en vliegscholen helpt bij de financiering van hun flight simulators, die overigens deels bij het Nederlandse bedrijf VDL worden gefabriceerd. Meer informatie over AVION Simulators is te vinden op www.avionsim.aero.