dinsdag , 28 mei 2024
KLM

KLM uitgeroepen tot veiligste en meest punctuele vliegtuigmaatschappij

Amstelveen, 10 januari 2017 – 2017 is nog geen twee weken oud en nu al is KLM twee keer in de prijzen gevallen. Het Duitse Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre (JACDEC) riep KLM uit tot de veiligste luchtvaartmaatschappij van Europa. Wereldwijd staat KLM volgens JACDEC op de 5e plaats.

Voor de meest punctuele vliegtuigmaatschappij moeten passagiers ook bij KLM zijn, zo meldde Flight Stats onlangs. Dit luchtvaart-datainformatiebedrijf publiceert jaarlijks een ranking van internationale luchtvaartmaatschappijen, waarin de maatschappijen met elkaar vergeleken worden op punctualiteit, vluchtschema’s en vliegtijden. KLM komt wereldwijd uit op de eerste plaats.

Pieter Elbers – KLM President & CEO:
Dit is een geweldige start van het nieuwe jaar. Ik zie hierin een mooie erkenning voor al onze inspanningen op het gebied van veiligheid, punctualiteit en klantgerichtheid. Ook in 2017 willen we onze klanten een prettige en veilige reiservaring blijven geven.