vrijdag , 17 mei 2024

KLM en All 4 Games lanceren luchtvaartgame

Amstelveen, 27 januari 2017 – KLM en All 4 Games brengen samen een vernieuwde versie uit van de strategische 3D-luchtvaartgame Aviation Empire, waarin de speler wordt uitgedaagd om met behulp van zakelijk instinct de wereld te veroveren. Aviation Empire Platinum is beschikbaar voor iOS en Android.

Tjalling Smit, Senior Vice President E-Commerce Air France KLM
Aviation Empire werd in juni 2013 uitgebracht door KLM. Het ontwikkelen van een game was een logische volgende stap in de digitale evolutie van KLM, omdat games ons de kans bieden klanten te bereiken die nog niet bekend zijn met KLM. Ik ben ervan overtuigd dat er nog steeds veel potentieel zit in Aviation Empire. De game is niet voor niets 1,7 miljoen keer gedownload en heeft een waardering van 4+-sterren.

Over Aviation Empire Platinum
Aviation Empire Platinum is een strategisch 3D-game waarin spelers hun eigen luchtvaartmaatschappij kunnen exploiteren. De grote uitdaging is om met een winstgevende luchtvaartonderneming de wereld te veroveren. Spelers kunnen investeren in een moderne en goed onderhouden vloot waarmee ze een lucratief netwerk van internationale bestemmingen op kunnen zetten en luchthavens kunnen bouwen met allerlei voorzieningen voor hun passagiers. Ze kunnen de game spelen binnen de historische context van KLM en beginnen in 1919, het jaar waarin de eerste KLM-vlucht werd uitgevoerd, of ze kunnen ervoor kiezen om hun eigen tijdslijn te creëren.

Het spel is geheel opnieuw ontworpen en gebouwd door spelontwikkelaar Little Chicken, met nieuwe vormgeving en spelelementen zoals nieuwe valuta en in-game advertenties.

Aviation Empire Platinum