woensdag , 29 mei 2024

KLM start dienstregeling naar Mauritius

Amstelveen, 15 februari 2017 – Vanaf 30 oktober 2017 voert KLM in samenwerking met Air Mauritius rechtstreekse vluchten uit tussen Amsterdam en Mauritius. Middels de samenwerking kunnen passagiers het hele jaar door gebruikmaken van deze directe verbinding.

De vluchten naar Mauritius worden uitgevoerd met KLM’s nieuwste aanwinst, de Boeing 787-9. Dit toestel beschikt over 30 stoelen in World Business Class, 45 in Economy Comfort en 219 in Economy Class. Met ingang van 30 oktober vertrekt vlucht KL501 op maandag, donderdag en zaterdag om 17:20 uur (lokale tijd) uit Amsterdam en landt de volgende dag om 07:35 uur op Mauritius (lokale tijd). De terugvlucht vertrekt om 09:45 uur van Mauritius en landt om 18:35 uur weer op Schiphol.

De zomerdienst wordt vanaf 26 maart 2018 uitgevoerd door Air Mauritius en omvat twee vluchten per week, op maandag en vrijdag. In augustus en oktober wordt ook een derde wekelijkse vlucht toegevoegd, met vertrek op woensdag. De maatschappij voert de route Amsterdam-Mauritius uit met een Airbus A340 met 28 stoelen in Business Class en 264 in Economy Class. Air Mauritius is al jaren een strategische partner van Air France. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen klanten van KLM en Air Mauritius nu het hele jaar door kiezen uit een nóg ruimer aanbod.