zaterdag , 13 juli 2024
KLM Health Services

Executive Health Management en KLM Health Services bundelen krachten

Schiphol, 20 april 2017 – Executive Health Management en KLM Health Services, beiden experts op het gebied van medisch onderzoek in het topsegment, gaan samenwerken.
KLM Health Services heeft een belang genomen in Executive Health Management en het bedrijf zal gefaseerd door KLM Health Services worden overgenomen tot een volledig eigenaarschap in 2020.

Executive Health Management (EHM) in Hoofddorp opereert sinds 2000 in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Zij zien op periodieke basis CEO’s en topmanagement van vooraanstaande Nederlandse bedrijven voor een Executive Health Check. KLM Health Services, dochter van KLM N.V., heeft ruim tachtig jaar ervaring in het keuren van medewerkers in het bedrijfsleven en particulieren met bijzondere beroepen of vrijetijdsbesteding. Het brede aanbod van keuringen van KLM Health Services zoals de specialistische vliegmedische keuring en expatkeuring is complementair aan het aanbod van EHM.

Brinio Veldhuijzen van Zanten, directeur KLM Health Services: ‘Wij zien alleen maar voordelen in deze samenwerking. Dit levert aan alle kanten synergie op. Onze 24/7 dienstverlening en wereldwijde artsennetwerk sluit naadloos aan bij het maatwerk en het team van medische experts dat EHM in huis heeft’. Jan Callewaert, internist-directeur Executive Health Management, beaamt dit. ‘Ik ben zeer verheugd dat de continuïteit van onze bedrijfsvoering hiermee geborgd is, daarnaast kunnen wij onze klantenkring én die van KLM Health Services nu nog meer maatwerk leveren’.

Over KLM Health Services
KLM Health Services is een zelfstandige dochter van KLM NV en heeft ruime ervaring binnen de driehoek werken, reizen en gezondheid. Deze ervaring is niet alleen voor KLM beschikbaar, maar voor iedereen. Denk aan medische keuringen, opleidingen, reizigersadvies en vaccinaties voor zowel bedrijven als particulieren. Op de luchthaven Schiphol is een compleet ingerichte huisartsenpost voor last minute medische vragen en/of noodsituaties, inclusief een apotheek.
Voor meer informatie: www.klmhealthservices.com.

Over Executive Health Management
Executive Health Management (EHM) verricht gezondheidsonderzoeken voor executives en (top)managers. De onderzoeken zijn inhoudelijk tot stand gekomen na jarenlange ervaring en ontwikkelingen op het gebied van medische vroegdiagnostiek. Tot de klantenkring behoren vooraanstaande Nederlandse bedrijven, multinationals en gerenommeerde professionele organisaties in de financiële, juridische en commerciële wereld.
Voor meer informatie: www.ehm.nl.

Foto: links Brinio Veldhuijzen van Zanten, directeur KLM Health Services, rechts Jan Callewaert, internist-directeur Executive Health Management.