donderdag , 30 mei 2024
Ambassadeurs van de vrijheid - Fotografie: Jimmy van Drunen
Ambassadeurs van de vrijheid - Fotografie: Jimmy van Drunen

Ambassadeurs van de Vrijheid per helikopter naar bevrijdingsfestivals

Den Haag, 5 mei 2017 – Vanaf Soesterberg zijn de Ambassadeurs van de Vrijheid De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig samen met Vriend van de Vrijheid Frank van der Lende al op weg naar de bevrijdingsfestivals.  Hiervoor werden door het Ministerie van Defensie maar liefst drie helikopters ingezet; twee Eurocopter Cougars van de Klu en een NH-90 van de Marine. De ambassadeurs van de vrijheid waren dit jaar: Kovacs, Nelson, Sunnery James & Ryan Marciano en Def P.

De bevrijdingsfestivals – die al sinds 1991 worden georganiseerd – vonden dit jaar o.a. plaats in: Vlissingen, Groningen, Zwolle, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Wageningen.

Fotografie: Jimmy van Drunen