donderdag , 30 mei 2024

Etihad Airway zet tijdelijk Dreamliner in op Amsterdam

Amsterdam, 17 mei 017 – Etihad Airways breidt in juni de capaciteit tussen Amsterdam en Abu Dhabi uit. Van 2 juni tot en met 26 juni 2017 vliegt Etihad zes dagen per week met een Boeing 787-9 naar Amsterdam. Op donderdag wordt een A330-200 ingezet. Met de Airbus A330-200 beschikt Etihad Airways over een capaciteit van 262 gasten. Door de inzet van een Boeing Dreamliner breidt de capaciteit uit naar maximaal 299 gasten.

De Dreamliner van Etihad telt 28 business Studios en 271 Economy Smart Seats. Zo als gebruikelijk bij Etihad bevindt zich aan boord een F&B manager voor de Business Studios en een Inflight Nanny. Etihad Airways maakt lange vluchten een beetje comfortabeler voor families met zijn nanny service en kinderactiviteiten onder andere in de Economy Smart Seats. Inmiddels zijn meer dan 2000 nannies bij het prestigieuze Norland College getraind en in dienst bij Etihad Airways, waaronder 21 Nederlandse en 9 Belgische nannies.  De Flying Nanny beschikt over divers kits voor kinderen van verschillende leeftijden en voorziet bijvoorbeeld in kaartspellen, sudoku, schmink en kleurboeken.