zaterdag , 18 mei 2024
KLM Flight Academy - NK Zweefvliegen 2017

UPDATE – KLM Flight Academy – NK Zweefvliegen 2017 – dag 6

Dag 6, maandag 29-05-2017

Na de passage van een matineus onweersfront krijgen we vandaag voorlopig te maken met de laatste maar ook de warmste dag van de afgelopen periode. Daarbij blijft de onweerskans ook gedurende de rest van de dag nadrukkelijk aanwezig. Dit heeft er toe geleid dat de wedstrijdleiding ervoor gekozen heeft alleen voor de open- en 18m klasse een opdracht te maken. De combi- en clubklasse hebben dus nog een dagje vrij.

UPDATE (17:00)
Ook voor de open- en 18m klasse is de dag gecanceld. Morgen weer een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. Nu maar hopen dat het mogelijk naderende onweer niet zoveel beroering teweegbrengt dat het weer enkele dagen nodig heeft om te herstellen tot bruikbaar zweefvliegweer.

Opdrachten, IGC logfiles en uitslagen zijn te vinden op:
www.soaringspot.com/en_gb/nk-zweefvliegen-2017