vrijdag , 21 juni 2024

AMN nieuwe dealer van Becker Avionics

Teuge, 6 juni 2017 – Vliegtuig onderhoudsbedrijf Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) is officieel dealer geworden van de gerenommeerde avionicafabrikant Becker Avionics. Daarmee voegt AMN opnieuw een dealerschap aan zijn portfolio toe. AMN is al langer officieel dealer van onder andere Garmin, Trig en Aspen Avionics.

Communicatie
Becker Avionics is sinds 1956 een toonaangevend merk op het gebied van communicatiesystemen voor gebruik op de grond en in de lucht. Recenter is het Duitse bedrijf zich gaan specialiseren in digitale communicatie- en navigatieoplossingen, zowel  voor de General Aviation als voor de militaire luchtvaart. Voor de General Aviation is het aanbod breed, met communicatieproducten voor gecertificeerde vliegtuigen, voor ‘experimentals’, voor helikopters en voor zweefvliegtuigen.

8,33 kHz
AMN is blij met het nieuwe dealerschap van Becker Avionics. Thijs Lichtenberg, avionics-specialist van AMN: “Becker is een mooie uitbreiding van ons aanbod, juist nu alle vliegtuigen voor 1 januari moeten zijn voorzien van een 8,33 kHz-radio is een extra en gespecialiseerde aanbieder op dit gebied zeer welkom”.

Teuge
AMN is een Part 145-onderhoudsbedrijf dat is gespecialiseerd in alle vormen van vliegtuigonderhoud en technische administratie – van regulier onderhoud tot structural damage repair en van pitot static en avionics tests tot ARC-inspecties – en is gevestigd op vliegveld Teuge met een nevenvestiging op Lelystad-Airport. Meer informatie is te vinden op www.amnetherlands.nl of te krijgen via tel. 055 – 323 21 74. Voor vragen over Becker Avionics is Thijs Lichtenberg van AMN bereikbaar via info@amnetherlands.nl.