zaterdag , 18 mei 2024
DDFF

Peugeot hoofdsponsor Dutch Drone Festival

Hilversum, 20 juli 2017 – Peugeot Nederland heeft zich verbonden als hoofdsponsor aan het Dutch Drone Festival dat op 8, 9 en 10 september in Hilversum wordt gehouden. Met dit festival wil Peugeot het innovatieve en dynamische karakter van hun nieuwe modellijnen aan een breder publiek tentoonstellen. 

’Het vooruitstrevende aspect van drones is een uitstekende match met de innovatieve kenmerken van onze nieuwste modellen. Zo bieden de 3008 SUV en 5008 SUV een 360 graden beeld met (in)parkeren, vergelijkbaar met het beeld dat drones kunnen leveren. En beschikken onze SUV modellen over de nieuwste technologieën in de unieke i-Cockpit van waar uit de auto bestuurd wordt.’ Aldus Ellis Blase, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland.

Het Dutch Drone Festival bestaat uit twee onderdelen; het Film Festival (DDFF) op vrijdag 8 september, waarin de winnaars van de beste dronevideo’s worden bekendgemaakt en het gratis publieksevent 9 en 10 september tijdens de Open Studio Dagen op het Mediapark in Hilversum. In een doorlopend programma kunnen bezoekers kennis maken met dronerace-demonstraties, krijgen ze uitleg over wet- en regelgeving, en kunnen ze zelf vliegen in een veilige omgeving met mini-drones.

Initiatiefnemers van het festival zijn Wiebe de Jager van Dronewatch en oud-journalist Frank du Mosch van The Broadcaster. Met dit evenement wil Du Mosch met zijn bedrijf vernieuwende vormen van journalistiek promoten. Du Mosch: ‘De sponsoring van Peugeot van het Dutch Drone Festival is een prachtige match. We zijn ontzettend blij met de ondersteuning en enthousiasme van het innovatieve bedrijf.’

Op www.dutchdronefestival.nl is alle informatie te vinden over zowel het DDFF en de droneraces tijdens de Open Studio Dagen.

Peugeot 5008 SUV