zaterdag , 18 mei 2024
Decibel Outdoor

Luchtopname van festival ‘Decibel Outdoor’

Hilvarenbeek, 21 augustus 2017 In de afgelopen dagen maakte de filmploeg van het festival ‘Decibel Outdoor’ en fotograaf Jimmy van Drunen, luchtopname van het festival ‘Decibel Outdoor’. Photoship was de AS.350B3 (PH-WIK) van HeliAir.

HeliAir is gevestigd in Harskamp en heeft een vloot van 4 verschillende helicopters; Robinson R.44, Eurocopter EC.120B, Eurocopter AS.355 en de Eurocopter AS.350B3. De helicopters worden ingezet voor rondvluchten, VIP-vluchten, culinaire vluchten, parachute sprongen, inspectie-vluchten en events.

Het evenement waar men deze dag voor vloog is het onder Hardstyle muziek liefhebbers welbekende ‘Decibel Outdoor’ dancefestival wat voor de tiende keer is gehouden in Hilvarenbeek. Het 3 dagen durende festival met 13 podia trok op de drukste dag maar liefst 55.000 bezoekers.

Gedurende de vlucht van circa 25 minuten maakte men film en foto opname voor het festival. De vluchten werden uitgevoerd met het timetable van het festival nabij. Op het moment dat er vuurwerk, rook of andere speciale effecten te zien waren op de zogenaamde ‘Mainstage’ werd dit vastgelegd. Er zijn in totaal vijf vluchten uitgevoerd tot aan zonsondergang.

Fotografie: Jimmy van Drunen