donderdag , 25 juli 2024

KLM blijft vliegen op Sint Maarten

Amstelveen, 27 september 2017 – KLM past haar vluchtschema naar het Caribische gebied aan met ingang van het winterseizoen 2017. Vanwege de huidige omstandigheden vliegt KLM in het winterseizoen, dat ingaat per 29 oktober 2017, twee keer in plaats van vier keer per week naar Sint Maarten met een cirkelvlucht via Curaçao. Het aantal wekelijkse vluchten naar Curaçao wordt flink verhoogd. 

KLM vliegt straks niet meer rechtstreeks naar Sint Maarten, maar met een tussenstop op Curaçao. Met deze vluchten, die twee keer per week worden aangeboden, kan KLM blijven vliegen op Sint Maarten.

Vluchtfrequentie naar Curaçao, Bonaire en Aruba verhoogd
De vluchtfrequentie naar Curaçao wordt verhoogd. Momenteel vliegt KLM zeven keer per week naar dit Caribische eiland met een Boeing 747. Daar komt vanaf 15 november gedurende de rest van het winterseizoen een extra rechtstreekse wekelijkse vlucht bij met een Airbus A330. De toevoeging van de twee cirkelvluchten via Curaçao naar Sint Maarten komen daar nog bovenop. Van half december tot eind februari 2018 worden bovendien nog twee extra wekelijkse vluchten aangeboden. Hiermee wordt er in die periode twaalf keer per week naar Curaçao gevlogen. Dat betekent een flinke intensivering van het aanbod, aangezien KLM groot vertrouwen heeft in de vraag naar vluchten op deze bestemming.

Het aantal cirkelvluchten naar Bonaire en Aruba stijgt eveneens. Met een A330 vliegt KLM daar in het winterseizoen zeven keer per week naartoe, waar dat nu nog zes keer is.