vrijdag , 21 juni 2024

Vernieuwing in de kleine luchtvaart – Workshop voor de General Aviation

Lelystad, 18 oktober 2017 – Jaarlijks organiseert de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart) in samenwerking met het NIN (Nederlands Instituut voor Navigatie) een symposium, de Workshop General Aviation. Dit keer is het hoofdthema Vernieuwing in de kleine luchtvaart en zal gehouden worden op zaterdag 18 november 2017.

De keynote wordt verzorgd door Ruud Huisman van vliegschool Wings over Holland, één van de de meest ervaren vliegscholen voor de General Aviation in Nederland, gevestigd op vliegveld Lelystad.

Verder spreken oa.: Sebo Woldringh, Casper Hanssen (Norwegian), Juliette Vaessen (Nijmeegse Aeroclub), Erwin Lute, Remco van Ravenzwaaij (Autogyroschool), Fabrizio Oliviero (TU Delft) Kortom, het belooft weer een interessante sessie te worden.

Kosten
De kosten bedragen 35 euro voor leden van het NIN en KNVvL. Niet-leden betalen 45 euro.

Lokatie:
Flantuas, Emoeweg 4, 8218 PC Lelystad Airport

Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier

Links:
– www.knvvl.nl
– www.navnin.nl