donderdag , 25 juli 2024
Fly Aeolus

Luchtvaartondernemingen bundelen krachten op Nederlandse lucht-taximarkt

Lelystad, 10 november 2017 – Low Cost Airtaxi Association (LCAA) opent de aanval op de bestaande luchttaximarkt om het gebruik en/of aankoop van een zakenjet voor iedereen bereikbaar te maken. Door het luxe en dure imago, de onbekendheid met de kosten en mogelijkheden, loopt het gebruik van het zakenvliegtuig in Nederland ver achter met andere landen in Europa.

Om dit te doorbreken bundelen drie luchtvaartondernemingen hun krachten in de LCAA om de zakelijke reiziger een betaalbaar en comfortabel alternatief voor de reguliere lijnvluchten en de dure privéjets bieden. Met de luchttaxi’s ontsluiten zij voor deze reizigers 1600 beschikbare luchthavens in Europa. Betaalbaar en toegankelijk voor management, directie, specialisten en DGA’s. Dit doet de LCAA met zakenvliegtuigen, beschikbaar als charter, luchttaxi, verkoop en/of gedeeld eigenaarschap van een toestel. Met een zelf bepaalde vertrektijd, een check-in tijd van 15 minuten en een tijdbesparing van 50% of meer, is de keuze snel gemaakt.

Link:
– www.lowcostairtaxi.nl

Vincent Wigmans (mede oprichter Fly Aeolus), Martha Hiddink (oprichtster AeroFactory), Martin Duijvestijn (oprichter AirMartin)