zaterdag , 13 juli 2024
747 Rio de Janeiro

KLM 747-400 (PH-BFR) landt vandaag op Twente Airport voor ontmanteling

Enschede, 6 december 2017 – Vandaag maakt het voormalige KLM vliegtuig PH-BFR haar laatste vlucht naar Twente Airport. De vlucht van de Boeing 747-400 wordt uitgevoerd door KLM in opdracht van de nieuwe eigenaar, APOC Aviation. Dit vliegtuig zal na aankomst duurzaam worden gedeassembleerd door AELS. Bij slecht weer zal deze vlucht later of op een andere dag plaatsvinden.

De aankomst is goed te zien vanaf de spottersheuvel naast de landingsbaan. Respecteer dat er delen rond de luchthaven beschermd natuurgebied zijn, dit is verboden terrein. Het is niet mogelijk, ook niet voor media, de aankomst van het vliegtuig bij te wonen op de luchthaven zelf. Het bezoeken van het vliegtuig is, zowel na landing als ook gedurende het deassembleren van het vliegtuig, niet mogelijk.

Foto’s
Stuur je mooiste foto’s van dit event naar: redactie@vareninnederland.nl en maak kans op een abonnement op Vliegen in Nederland magazine!

(Vlucht)gegevens:
Vluchtnummerr: KL9879
Route: EHAM-EHTW
ATC Call sign: KLM747
Model: Boeing 747-400
Registratie: PH-BFR
MSN: 27202
Vliegtuig naam: Rio de Janeiro
Leeftijd: 23 jaar en 11 maanden
ETD EHAM 11:15Z (12.15 local)
ETA EHTW 11:55Z (12:55 local)

Vliegen in Nederland magazine voor slechts € 22,50
Profiteer nu van deze eenmalige feestelijke superkorting en ontvang 4 maal het magazine thuis.