zaterdag , 18 mei 2024

Vanaf Groningen Airport Eelde naar München en Brussel

Eelde, 5 december 2017 – Vanaf 26 maart 2018 is het mogelijk om vanaf Groningen Airport Eelde naar München en Brussel te vliegen. De luchthaven maakte vandaag bekend twee nieuwe routes te gaan vliegen: Brussel en München. Brussel en München zijn beide zogenoemde hub-luchthavens. Vanaf deze luchthavens stap je met een goede aansluiting over naar bijvoorbeeld Barcelona, Rome of Praag. Of intercontinentaal naar Miami, Peking of Doha.

Met deze uitbreiding wordt er een stap vooruit gezet om de toekomstambities van de luchthaven te verwezenlijken. Door de nieuwe verbindingen is de hele wereld bereikbaar vanaf Groningen Airport Eelde. Groningen Airport Eelde wordt voor reizigers uit Noord-Nederland hét startpunt voor een vakantie, citytrip of zakenreis.

Nordica stationeert toestel op Groningen Airport Eelde
Nordica stationeert op Groningen Airport Eelde een toestel. In samenwerking met LOT Polish Airlines wordt er met dit toestel gevlogen naar München en Brussel. Ook de verbinding naar Kopenhagen wordt vanaf 26 maart 2018 twee keer per dag uitgevoerd door ditzelfde vliegtuig.