donderdag , 25 juli 2024
Amsterdam Aviation Collectors Fair

1e Amsterdam Aviation Collectors Fair

Amsterdam 7 december 2017 – Luchtvaartverzamelaars en liefhebbers kunnen volgend jaar hun hart ophalen op de 1st International Amsterdam Aviation Collectors Fair! Deze grote internationale luchtvaartbeurs voor verzamelaars wordt op zondag 25 februari 2018 voor het eerst georganiseerd.

De AACF (Amsterdam Aviation Collectors Fair), georganiseerd door Rutger van Hasselt, Arjan Vaarwater en Patrick van Rooijen, heeft de ambitie om de grootste in zijn soort te worden. Sterker, al bij de 1e editie mag de AACF zich de grootste van Europa noemen! Een doel op zich was dit niet, belangrijker doel voor de organisatoren is de Nederlandse luchtvaartbeurzen internationaal weer op de kaart te zetten. Bovendien willen ze de jongere generatie luchtvaart enthousiasten en verzamelaars de charme en het plezier van het bezoeken van een luchtvaartbeurs laten zien.

Dit alles lijkt te lukken, er zijn veel enthousiaste reacties op de internationale luchtvaartbeurzen waar de flyer van de AACF is verspreid. Ook op Social Media zijn er veel positieve reacties te zien, wordt de informatie veel met elkaar gedeeld en nodigen vrienden elkaar uit de beurs te bezoeken, zowel nationaal als internationaal. Naar verwachting zullen alle 186 tafels in de ruim 2000 m2 grote ruimte van het Van der Valk Hotel A4 Schiphol gevuld zijn door standhouders uit heel Europa, Japan en de Verenigde Staten.

Te ruil of te koop zullen worden aangeboden: Vliegtuigmodellen, boeken, ansichtkaarten, tijdschriften, foto’s, diorama’s en andere luchtvaart gerelateerde verzamelobjecten. Tevens zullen ook enkele promotionele stands aanwezig zijn van onder andere de Stichting Vrienden van de Catalina en de Stichting Fokker G-1. Alle ingrediënten zijn in ieder geval aanwezig voor een fantastische dag voor eenieder die de luchtvaart een warm hart toedraagt.

Link:
– www.aviationfair.com