donderdag , 20 juni 2024

Nieuwe webshop KLM Health Services

De webshop van de Travel Clinic van KLM Health Services is volledig vernieuwd én verbeterd. Met het nieuwe design is de webshop een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Ook is de webshop nu beter toegankelijk voor mobiele telefoons en tablets.

Een goede reisvoorbereiding gaat verder dan alleen de benodigde vaccinaties. De Travel Clinic van KLM Health Services helpt graag met het voorkomen van vervelende problemen op reis. In de vier vestigingen van de Travel Clinic, maar ook in de webshop is een uitgebreid assortiment van nuttige en handige reisartikelen te vinden. Zo zijn er diverse reisproducten zoals klamboes, de Dokter mee op Reis, EHBO Travel Kits, muggenmelk (DEET) en insectenpincetten. Speciaal ter introductie van de webshop geldt er nu een aantrekkelijke aanbieding.

Introductieaanbieding
Vijf euro korting bij aankoop van reisartikelen in de nieuwe webshop van KLM Health Services.

Link:
– www.klmhealthservices.com/intro2018