woensdag , 29 mei 2024

Storyteller geeft jeugdboek over luchtvaart uit

Voormalig KLM-vlieger en Storyteller Hans Nordsiek geeft nieuw jeugdboek over de luchtvaart uit. Rondtrekkend met zijn Boeing Stearman Old Crow tweedekker als ‘The Storyteller’  is hij internationaal bekend met zijn gepassioneerde theater- en vertelvoorstellingen. Zijn laatste creatie is een rijk-geïllustreerd boek voor alle jeugd van 10 tot 110 jaar. Het boek heet ‘Piloot met de Vijf Strepen’ en komt eind 2018 uit.

Een deel van de opbrengst van elk exemplaar gaat naar een goed doel; een internationaal jeugdproject. Om het budget compleet te krijgen is er een crowdfunding campagne gestart die loopt tot 5 juni 2018.

Doet U mee! Bestel het boek of draag bij met een donatie.
Ga naar: https://www.voordekunst.nl/projecten/7153-het-echte-pilotenverhaal-straks-voor-jou-1

Link:
– www.thestoryteller.nl
donner nu

Storyteller geeft jeugdboek over luchtvaart uit