dinsdag , 28 mei 2024

Inaugurele KLM-vlucht naar Braziliaanse Fortaleza

KLM vliegt vanaf vandaag rechtstreeks naar de Braziliaanse bestemming Fortaleza. Om 12:50 uur vertrok de inaugurele vlucht vanaf Schiphol naar de kustplaats in het noordoosten van Brazilië. KLM vliegt drie keer per week* vanaf Amsterdam naar deze nieuwe bestemming met een Airbus A330-200 en met een capaciteit van 268 stoelen per vlucht. Fortaleza is de derde KLM-bestemming in Brazilië, naast Sao Paulo en Rio de Janeiro.

Op luchthaven Schiphol vond een korte openingsceremonie plaats bij de gate van vertrek, in het bijzijn van onder andere de Braziliaanse ambassadeur in Nederland, Regina Cordeiro Dunlop, Vice Gouverneur van de staat Ceara, Maria Izolda Cela de Arruda Coelho en Schiphol CEO, Dick Benschop.

Drie wekelijkse vluchten in Airbus A330-200 met nieuwe World Business ClassDe vluchten op donderdag en zaterdag worden uitgevoerd met een Airbus A330-200 met 18 stoelen Business Class, 35 stoelen Economy Comfort en 215 stoelen Economy Class. Per 2 juli 2018 zal er een derde wekelijkse vlucht worden toegevoegd op maandag.