donderdag , 25 juli 2024

Trig TY96A 8.33 kHz zomeractie

De zomer is in volle gang en piloten maken van elke gelegenheid gebruik om te vliegen! Er zijn slechts enkele maanden over totdat alle vliegtuigen uitgerust moeten zijn met 8.33 kHz, om legaal toegang te krijgen tot 8,33 luchtruim in Europa.

Trig heeft de prijs van zijn TY96 stack-VHF-radio verlaagd met € 169 in een speciale zomerpromotie. Een TY96 kost nu € 1.972 (adviesprijs exclusief BTW). Talloze vliegvelden zijn nu al 8.33 actief, dus het kopen van een ‘8.33 kHz’-radio is logisch om bijvoorbeeld rode gezichten te vermijden en een mogelijke boete!

Jon Roper  – Trig Avionics:
Dit is een tijdelijke zomeractie, we willen piloten aanmoedigen om hun kist uit te rusten met een 8.33 Trig radio. Het beste is om te voorkomen dat dingen tot het laatste moment worden achtergelaten, gelukkig staat ons netwerk van goedgekeurde Trig-dealers klaar om klanten te helpen een passend advies te geven.

De TY96 is Europa’s favoriete 8.33 ‘stapel’radio geworden. De slanke behuizing is slechts 33 mm hoog, waardoor er minder ruimte in de stapel is. De TY96 is lichter en compacter dan alternatieven radio’s en vereist geen koelventilatoren. De radio zit boordevol pilootvriendelijke functies die erg op prijs worden gesteld. De TY96 heeft een duidelijk display, is sneller af te stemmen met de unieke ‘Push Step’-mogelijkheid van Trig en bevat Dual Watch voor het gelijktijdig monitoren van twee frequenties.

Jon Roper – Trig Avionics:
Piloten houden echt van de configureerbare USB-database en de ‘Say Again’-functie waarmee de vorige ontvangen verzending opnieuw kan worden afgespeeld. De stereoradio heeft ook een ingebouwde intercom in twee ruimtes en ondersteuning voor muziek.

Link:
– www.trig-avionics.com