zaterdag , 13 juli 2024

Boeing toont toekomst van lucht- en ruimtevaart tijdens Farnborough International Airshow

De toekomst van de lucht- en ruimtevaart wordt door Boeing onthuld tijdens de Farnborough Airshow 2018. Van hypersonische passagiersvliegtuigen, tot onbemande vluchten en bemande ruimtevluchten. Het wordt allemaal gepresenteerd van 16 tot en met 22 juli door Boeing. Het bedrijf gaat in op de innovaties die de wijze waarop mensen de wereld rond en de ruimte in reizen radicaal zal veranderen.

Boeing zal tevens zijn portfolio van commerciële en defensie producten toelichten, alsmede zijn zakelijke dienstverlening die de lifecycle value aanzienlijk verhogen. Deze ‘One Boeing’ aanpak leidde tot een sterk en consistent orderboek dit jaar op het gebied van commerciële luchtvaart, defensie en diensten, terwijl het bedrijf blijft concurreren en winnen op alle gebieden.

Dennis Muilenburg, Chairman, President en CEO van Boeing:
“Boeing jaagt innovatie aan en heeft als visie dat ‘de bouw van de toekomst nu en hier begint’. We komen naar Farnborough en bouwen voort op een uitzonderlijk gedegen en sterk jaar en op het moment dat we het eerste jaar van onze services business vieren. We hebben er zin in om de toekomstige technologieën ten toon te stellen alsmede onze kernproducten in een unieke setting gedurende de show.”

Het bedrijf toont tijdens de Airshow een aantal van zijn bestaande en toekomstige technologieën die te zien zijn in de unieke tentoonstelling die gedurende de hele show geopend is.

  • Speciale interactieve expositie met Boeing’s ‘The Future is Built Here’ show
  • 737 MAX 7 demonstratievluchten gepland
  • Onder andere CH-47 Chinook en F/A-18F gepresenteerd
  • Cargo Village toont Boeing Global Services-tentoonstelling en CargoLogicAir 747-8 vrachtvliegtuig

Link:
– www.farnboroughairshow.com