donderdag , 13 juni 2024

Emirates op zoek naar nieuwe cabinepersoneel in Nederland

Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, is op zoek naar kandidaten die het multinationale team willen versterken. De maatschappij uit Dubai organiseert dit najaar de Cabin Crew Recruitment Open Day op zondag 30 september in het Hilton Amsterdam Airport hotel. Hier krijgen geïnteresseerden de kans om meer te leren over hun droombaan en het leven in Dubai.

Door de constante groei van het bedrijf, zoekt Emirates opnieuw enthousiaste vrouwen én mannen om het team versterken. Kandidaten die hun carrière een boost willen geven, zijn uitgenodigd om naar de open dag te komen met een up-to-date Engels CV en een recente foto. Het programma start om 8:00 uur s’ ochtends en van tevoren registreren is niet nodig.

Emirates vliegt naar 161 bestemmingen in 86 landen via de hub in Dubai. De luchtvaartmaatschappij beschikt momenteel over 270 widebody toestellen en is wereldwijd de grootste gebruiker van de Boeing 777 en de Airbus A380. Emirates biedt kandidaten een buitengewone carrièrekans, grondige training en een unieke culturele ervaring tijdens het werk in een internationaal team met meer dan 135 nationaliteiten.

Nieuwe crewleden krijgen een uitgebreid arbeidspakket met een groot aantal voordelen, zoals belastingvrij salaris, gratis luxe (gedeelde) accommodatie in Dubai, gratis transport van/naar werk, een zorg- en tandartsverzekering en exclusieve kortingen in Dubai op producten en activiteiten. Ook krijgt zowel het cabinepersoneel als hun familie en vrienden, financiële reisvoordelen.

Er zijn een aantal criteria waaraan geïnteresseerden moeten voldoen om te worden overwogen. Meer informatie over de voorwaarden van het selectieproces, het startsalaris en de voordelen van werken bij Emirates zijn te vinden op: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew.

Deelnemers moeten er rekening mee houden dat het selectieproces de gehele dag kan duren. Veelbelovende kandidaten worden op de dag zelf geïnformeerd over nieuwe data voor verder evaluaties en interviews.