zondag , 14 juli 2024

Sky Service Netherlands brengt onderhoud vloot onder bij AMN

Sky Service Netherlands (SSN) heeft besloten om met ingang van 1 oktober 2018 het onderhoud van zijn gehele vloot onder te brengen bij vliegtuigonderhoudsbedrijf Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) op Teuge. Beide organisaties zijn ervaren bedrijven in de Nederlandse luchtvaart. Sky Service Netherlands heeft 40 jaar ervaring in de General Aviation en Aircraft Maintenance Netherlands 30 jaar.

Altijd en overal beschikbaar
Sky Service Netherlands vliegt met een vloot van vier Cessna’s en was in 2009 het eerste bedrijf in ons land dat een Europese erkenning, een Air Operator Certificate (AOC), ontving. Directeur-eigenaar Daniel van Vliet is opgetogen over het nieuwe onderhoudscontract: “AMN levert een goede kwaliteit onderhoud en is 24/7 en overal in het land beschikbaar en bereikbaar. Ook in de weekenden wanneer wij topdrukte hebben met vliegen. Daarbij maakt de nieuwe samenwerking met AMN ons toekomstbestendig en kunnen we doorgroeien”.

Liefde voor de luchtvaart
Aircraft Maintenance Netherlands komt voort uit een vliegtuigonderhoudsbedrijf dat sinds  1988 is gevestigd op vliegveld Teuge. Tegenwoordig is AMN een snel groeiend bedrijf, met een dependance op Lelystad-Airport. Ook directeur Theo Arends is enthousiast over de nieuwe samenwerking met Sky Service Netherlands: “Wij zijn blij dat onze klanten zien dat we ons werk bij AMN doen met liefde voor de luchtvaart. We merken dat dit wordt gewaardeerd, zozeer zelfs dat we zoeken naar mogelijkheden om uit te breiden”.

Sky Service Netherlands
De vliegtuigen waarvan Sky Service Netherlands het onderhoud bij AMN heeft ondergebracht zijn drie Cessna 172´s, de PH-LPO, PH-MDF en de PH-PJL, en de Cessna 150 PH-CAN. Deze vliegtuigen worden onder andere gebruikt voor rondvluchten, proefvlieglessen, PPL vliegopleidingen, luchtreclame, luchtfotografie en inspectievluchten voor de overheid. Meer informatie over Sky Service Netherlands en AMN is te respectievelijk vinden op www.skyservicenetherlands.nl en op www.amnetherlands.nl.