woensdag , 29 mei 2024

Naar de VS met WOW air

Het IJslandse WOW air stunt met lage prijzen op vluchten naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. Speciaal voor iedereen die er tijdens de wintermaanden even tussenuit wil, komt WOW air met voordelige tarieven op tickets naar de Verenigde Staten, Canada en IJsland. Ervaar het Noorderlicht in IJsland, ga kerstshoppen in New York City of skiën in Canada!

De lowcost luchtvaartmaatschappij biedt vluchten naar alle WOW bestemmingen in Noord Amerika vanaf slecht 99,99 euro en naar IJsland vanaf 39,99 euro vanaf Amsterdam en 49,99 euro vanaf Brussel. Prijzen zijn voor een enkele vlucht en op basis van beschikbaarheid. Zowel vanaf Brussel als Amsterdam zijn tickets beschikbaar voor de reisperiode van oktober 2018 tot januari 2019. De actie geldt voor alle 16 bestemmingen in Noord Amerika, waaronder New York City, San Francisco en ook de nieuwste toevoeging Orlando.

De luchtvaartmaatschappij groeit ook in 2018 hard, zo zijn dit jaar Detroit, Cleveland, Cincinnati, St. Louis en Orlando toegevoegd aan het netwerk. WOW air vliegt naar Noord Amerika via de hub in Keflavik, in de buurt van Reykjavik. Door deze ideale ligging kan er met kleinere toestellen gevlogen worden, wat zorgt voor brandstofbesparingen. Dit maakt dat WOW air tegen zulke scherpe prijzen kan vliegen en zo Trans-Atlantisch vliegen voor meer mensen bereikbaar maakt.

Link:
– www.wowair.nl