dinsdag , 16 april 2024

Gevolgen staking Ryanair voor Eindhoven Airport

Gedurende de afgelopen week zijn alle mogelijke voorbereidingen getroffen om reizigers zo goed mogelijk voor te bereiden op de gevolgen van de aangekondigde staking bij Ryanair. Er is intensief contact geweest tussen Eindhoven Airport en Ryanair. Inmiddels is bekend dat een aantal vertrekkende en inkomende vluchten geannuleerd is door de staking. Alle bevestigde informatie is onmiddellijk gedeeld op de website en wordt zo nodig direct geactualiseerd.

Bij de voorbereidingen op de mogelijke gevolgen van de aangekondigde staking is uitgegaan van het zo snel als mogelijk  en correct informeren van de reizigers.Om onze reizigers goed op de hoogte te houden, is een opvallende gele balk op de homepage van onze website geplaatst, actuele informatie staat op de aankomst- en vertrektijden pagina’s. Ook ons klantencontactcentrum is volledig en snel geïnformeerd.

Actuele situatie
Inmiddels is bekend dat Ryanair voor vandaag in totaal 16 vluchten van en naar Eindhoven Airport heeft geannuleerd. Vluchten van en naar Praag, Marseille, Porto, Pisa, Catania en Faro werden al op 27 september geannuleerd. Vanochtend zijn daar bij gekomen Dublin en Stansted. Gedurende de dag volgen wij de ontwikkelingen op de voet. De eventueel gewijzigde aankomst- en vertrektijden en eventuele annuleringen worden onmiddellijk op de website gepubliceerd.